Competitie

Interne Competitie: We spelen een interne competitie, deze leuke en spannende wedstrijden zorgen ervoor dat iedereen van elk nivo eens tegen elkaar speelt. Wekelijks worden de standen bijgewerkt zodat op woensdagavond de meest actuele stand bekend is.

Baronie Competitie: TTV Prinsenbeek neemt met diverse teams, in allerlei klassen deel aan de Baronie competitie. Een team moet uit minimaal 3 leden bestaan. Welke dag je competitie speelt is afhankelijk van de thuisspelende vereniging. De naam Baronie zegt het al, er wordt in de regio de Baronie gespeeld. Elk jaar worden er 2 competities gespeeld, de voor- en najaars competitie. Aan het eind van een competitie kan je als team degraderen of promoveren natuurlijk!

Duo-Cup: Tijdens het competitie seizoen kan je met nog een lid een team vormen om deel te nemen aan de sportieve, gezellige Duo-Cup. Dit is een jaarlijks terug kerende competitie. Meer info vind je op www.duocup.nl 

Hans Mol Cup: Net na de carnaval organiseren we sinds een paar jaar een competitie dag vernoemd naar onze oud-voorzitter Hans Mol. De bedoeling van deze dag is om met iemand van buiten de vereniging een team te vormen en deel te nemen als duo. Dit is elk jaar een erg gezellige dag, op deze dag is zelfs een prijs te winnen voor diegene die de beste “Mol” bal speelt.