Contributie

De contributie voor een heel jaar is:
Volwassenen €130,- en Jeugd tot 14 jaar €65,-

Dit is voor volwassenen €3,10 per avond en voor jeugd €1,55 per avond, gebaseerd op 42 speelavonden. Indien je wil komen spelen dan kan dat 4x gratis!
De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd. Betaling geschiedt 3 maal per jaar door middel van automatische incasso.

Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €10,- en wordt voldaan bij inlevering van een  door ouder/verzorger ondertekend inschrijfformulier en machtigingskaart voor de automatische incasso. Het lidmaatschap kan uitsluitend door schriftelijke opzegging of via e-mail bij de secretaris worden beëindigd.  Opzegging van het lidmaatschap kan geschieden per trimester met inachtneming van een opzeggingstermijn van 2 weken.

Verenigingsshirt:

Volwassenen: Een verenigingsshirt kost €22,50 en krijg je bij je inschrijving (€10,- inschrijfgeld en €12,50 bijbetaling). Los zijn deze te koop voor €22,50. Het is niet verplicht een verenigingsshirt aan te schaffen, zodra je competitie gaat spelen verwachten we wel van je dat je het shirt aanschaft. Er zijn nog enkele shirts met ons oude logo erop, deze zijn gratis beschikbaar (zolang de voorraad strekt).

Jeugd: Een verenigingsshirt krijg je bij je inschrijving (€10,- inschrijfgeld)
Los zijn deze te koop voor €10,-